0735-88 53 95 | 0735-88 53 71
[javascript protected email address]

AC-service Göteborg, Kungsbacka

AC-service

695:- just nu enbart för AC-service. Går ej att kombinera med andra erbjudanden.


Erfarna AC-tekniker

Effektiv service är vårt ledord. Du är välkommen att ringa oss om det är något du undrar, eller om du vill beställa en tid. Kungsbackas fordonsservice erbjuder AC-service till hela Göteborg, Kungsbacka och Varberg.

På Kungsbackas fordonsservice i Göteborg finns ett helt team av utbildade och erfarna AC-tekniker som kan ta sig an luftkonditioneringssystemet i alla typer av fordon från personbilar till grävmaskiner och lastbilar. Med modern teknologi och högteknologiska diagnosverktyg går vår AC-service på ett kick.

Air Condition

AC står för Air Condition, på svenska: luftkonditionering. När det är varmt i bilen kan AC:n göra det svalt och skönt, och när det är kallt så kan AC:n värma upp. I vårt svenska klimat är AC:n oerhört viktig för alla som har bil, både under årets kallaste månader som under sommaren då det kan bli riktigt hett.

Hur vet man att det är dags för AC-service?

När AC:n inte längre ger en effekt man känner sig nöjd med, eller om den helt har slutat att fungera, då är det hög tid för AC-service. Det klimat vi har här i Sverige är lurigt, oavsett hur nytt och bra AC-systemet i din bil är så bör du räkna med att mellan fem och tio procent av dess köldmedel försvinner per år. Detta beror på att AC:n inte får arbeta året om. Det är tätningarna som torkar ut under vintermånaderna, då köldmedlet inte används på många månader. Torkan leder till små sprickor som köldmedlet sipprar ut genom. Andra saker som kan orsaka defekter på AC:n är allt från motorvibrationer till krockskador. En AC med för lite köldmedel pressas så ökas dessutom bränsleförbrukningen, därför är det viktigt att se över AC-systemet – helst en gång om året. Vi på Kungsbackas fordonsservice gör detta åt dig.

Hur fungerar klimatsystemet?

AC-systemet har utvecklats för att ta bort fukt och värme samt att rensa kupéluften. AC är ett slutet system där köldmedel cirkulerar med hjälp av en kompressor, i princip på samma sätt som i ett kylskåp. Det är enkelt att använda AC-systemet. Termostaten vrids på önskad temperatur och systemet håller den angivna temperaturen automatisk.

Öppettider

Mån-fre: 08-17
Helger vid tidsbokning

Hitta hit

Månadens erbjudande

Kungsbackas Fordonsjour AB

Varlabergsvägen 22
434 39 Kungsbacka
Tel: 0735-88 53 95
Tel: 0735-88 53 71